VÅRT CENTER

Trestad Padel & AktivitetsCenter

Vi finns i centrala Trollhättan

3PAC – Trestad Padel och Aktivitetscenter ligger på Södra Hamnvägen 3 i Trollhättan, ett stenkast från kanalen och nära centrum. Utanför centret finns parkering för den som kör bil annars finns närmsta busshållplats vid Kungsportsvägen, eller varför inte ta cykeln hit? 🙂

Centret har fyra multifunktionsbanor där ni kan spela padel, 3-mannafotboll (cageball) eller spökboll. Snart kommer också en minipadelbana som är en mindre variant av padel. Denna bana är perfekt för våra yngre padelintresserade besökare. På denna bana kan det också spelas en väldigt rolig variant av fotbollstennis där vi kombinerar padel med fotboll.

Banorna bokar ni enkelt via vårt bokningssystem Matchi.se eller via telefon. Systemet i 3PAC är kodstyrt vilket gör att ni kan spela 06-24 varje dag, även när receptionen inte är bemannad.

I vår reception kan ni boka bana och anmäla er till våra aktiviteter. Ni kan även hyra eller köpa racket och bollar. Vi säljer också vatten, sportdryck och powerbars med mera.

.

Självklart finns det omklädningsrum med dusch för damer respektive herrar och hela centret är tillgänglighetsanpassat så att alla kan komma hit och ha roligt!

Vi använder oss av bokningssystemet matchi.se

Trestad Padel och Aktivitetscenter är tillgänglighetsanpassat. När vi satte upp verksamheten var det en självklarhet för oss att så många som möjligt ska kunna komma och ha roligt hos oss. 3PAC är tillgänglighetsanpassat med ramper och handikapptoalett med dusch, det finns extra mycket öppning vid ingångarna till padelbanorna så det är lätt för rörelsehindrade att ta sig in på banorna.