Trollhättan Padel League anmälan & info

Hej!

 

Hoppas ni alla har en härlig sommar :) den 23/8 har vi planerat att dra igång vårt populära ligaspel igen. I Svenskfastighetsförmedling Trollhättan Padel League är alla välkomna och vi har divisioner för alla spelnivåer. Ligaspelet är inte enbart för dem som vill tävla och bli bättre utan också ett utmärkt sätt att varje vecka på fast tid få kontinuerlig motion och träffa nya spelpartners.

 

ALLA LAG SOM DELTOG FÖRRA OMGÅNGEN ÄR AUTOMATISKT INLAGDA. VILL NI EJ DELTA MÅSTE NI AVANMÄLA ER INNAN 13/8. Detta gör ni https://www.3pac.se/seriespel/avanmalan-seriespel/

 

För er som ej spelat klart matcher i förra omgången då den pausades är välkomna att göra det fram till den 10/8. Hör av er till motståndarna och maila sedan info@3pac.se för att få bokat en speltid.

 

Öppen, Dam, Mixed och Singel

Vi kommer ha en öppen klass där både herr och damlag är välkomna. Vi har också rena damdivisioner. Nytt för iår blir att vi även kommer ha ett mixed-ligaspel samt singel-ligaspel för både dam och herr. Singelligan spelas över 60minuter och med 6 lag i varje division

 

Mixed-ligaspelet är lagt på söndagar och inga andra ligaspel går då så att man ska kunna delta i båda.

 

NYHETER

Ligaspelet kommer helt att skötas via playtomics nya ligafunktion fr.om denna omgången. Det innebär också att ALLA nya lag anmäler sig och betalar direkt i appen. Det går att göra redan nu till alla klasser. I anmälningsavgiften ingår som vanligt 3 rör med bollar till varje lag. (OBS, gäller ej single court league)

 

Vi kommer att kontakta alla nya lag för att se till att dem kan delta på utsatt speltid då vi nu gör en förändring med fasta tider i ligaspelet. Vill ni delta så anmäl er så återkommer vi med speldag. Skulle den ej fungera får ni självklart tillbaka anmälningsavgiften.

 

ALLA LAG SOM DELTOG FÖRRA OMGÅNGEN ÄR INLAGDA, ni swishar anmälningsavgiften 2195:- per lag till 123 211 2001 märk med lagnamn senast 25/8.

 

Ska ni inte vara med måste ni avanmäla er innan den 13/8. Var vänliga och håll detta datum och avanmäl er om ni inte tänker vara med.

 

Ska ni byta spelpartners så avanmäler ni ert lag och anmäler ert nya lag i playtomic-appen.

https://www.3pac.se/seriespel/avanmalan-seriespel/

 

Vi har även gjort lite förändringar i matchreglerna, bl.a att man spelar ett supertiebreak om det återstår mindre än 20 min av tiden vid 1-1. Ni hittar all info och regler här

 

Det nya systemet medför också att man endast kan DELTA i ett lag per spelare i den öppna klassen.

 

FASTA SPELTIDER

Då vårt ligaspel har blivit så stort och vi nu också adderar både mixed och singelligaspel så måste vi lägga alla divisioner i den öppna klassen på fasta dagar och tider. Detta dels för att vi tyvärr inte längre kan göra massa undantag för lag som ej kan spela på utsatta tider men också för att man som deltagare ska kunna kombinera dem olika divisionsspelen samt få en bättre kontinuitet.

 
Går man upp en division får man anpassa sig till den nya speltiden eller tacka nej o bli kvar i samma division. Frågan går då till laget näst på tur.
 

SPELTIDER ÖPPENKLASS

 

Div 1 : ons 20:30 Div 2: ons 19:00

Div 3 : mån 20:30 Div 4 : ons 17:30 & 19:00

Div 5: tis 20:30 Div 6: tis 17:30 & 19:00,

Div 7 tis 17:30 & 19:00, Div 8: tors 19:00 & 20:30

Div 9 : tors 19:00 & 20:30 Div 10 & 11 : sön 13:00 & ons 17:30

Div 12 : tis 17:30 & 20:30

 

DAM

 

Vi siktar på att få igång 3-4 damdivisioner då intresset vuxit enormt här sedan vi hade ligaspel sist.

 

Alla damdivsioner kommer att spelas måndagar och tisdagar kl 17:30 & 19:00. Man kommer automatiskt att bli tilldelad en tid och den kommer att vara en mix av ovanstående dvs man kommer få ett spelschema men tiden kommer att variera varje vecka mellan de alternativ ovan. Det finurliga med detta nya system är att ni nu kan chatta med andra lag och byta speltider sinsemellan utan att behöva avboka er ursprungliga tid.

 

MIXED

 

Mixed-ligorna kommer att spelas på söndagar med starttid 13:00, 14:30 & 16:00. Er starttid kommer variera varje vecka men endast på söndagar och de tiderna ovan. Nästan inga andra divisioner i den öppna klassen spelas på söndagar av den enkla anledningen att man ska kunna delta i mixed även om man redan spelar en annan klass.

 

SINGEL COURT LEAGUE HERR/DAM

 

Alla singelligor kommer att spelas mån-torsdag med start 17:30-20:30. Detta innebär att ni automatiskt kommer att lottas och tilldelas en speltid för varje vecka. Speltiderna kommer vara olika varje vecka men ni får självklart få hela spelschemat på förhand. Behöver ni byta kontakta nån annan i samma division och byt speltid med dem. ENKELT!

 

Singelmatcherna spelas 60 minuter och vi kör divisioner med 6 lag.