Trollhättan Padel League 2.0

SvenskFastighetsförmedling Trollhättan Padel League 2.0 

Välkomna till nya Trollhättan Padel League 2.0 i helt ny tappning med start v3 (17/1)

Först och främst alla lag som varit med i förra ligaomgången är automatiskt anmälda, vill ni ej vara med MÅSTE ni avanmäla er på här

Alla nya lag anmäler sig via detta formulär. Alla lag swishar anmälningsavgiften av 2195:- till 123211 2001 I anmälningsavgiften ingår  även 3 rör med bollar till varje lag. Sista anmälningsdagen är den 10/1 och ligaspelet börjar den 17/1. Då vi vet att Januari är en lång månad kommer vi godkänna sena betalning senast den 25/1.

Helt nytt ligaspel

Vi vill göra vårt otroligt populära ligaspel ännu mer attraktivt och kommer därför införa en rad förändringar från denna första omgång 2022.

 

  • Vi kommer dela upp ligan i 2 sidor en västra och en östra. Det betyder att vi kommer ha en div 1 men därefter en div 2 Västra och en 2 div Östra följt av en div 3 Västra och en div 3 Östra osv osv.

 

Varför ?

Det kommer fungera som så att om man går upp från en av dem östra serierna så kommer man nästa omgång hamna i den västra serien ett steg upp. Trillar man ner från den serien hamnar man omgång 3 på den västra sidan vilket innebär att man då ej trillar ner i samma division man tidigare varit i utan man hamnar i en helt ny division med nya lag igen. På detta sätt får man nya motstånd.

Se bilder längst ner

2 lag från varje kommer precis som tidigare gå upp förutom från div 2 där går bara ett lag upp från varje sida. Med denna ligaindelning  så kan man också klättra snabbare och vi har många lag som håller samma nivå men vi har svårt att få in dem i rätt division från början då vårt ligaspel växer för varje omgång.

 

  • Varje match spelas 3set och varje set ger 2 poäng. Detta betyder att vinner lag 1 första 2seten så gäller fortfarande set3 2 nya poäng och man kan då nyttja hela speltiden till ligaspel. Bara färdiga set räknas och skulle man ej hinna klart delar man på poängen dvs varje lag får 1 poäng var för set 3.

 

  • VinnarT-shirtar till alla som vinner en division. Alla vinnare tilldelas T-shirt om man ställer upp på ett kort :)

 

  • Alla divisioner kommer ha en fast speltid. Med vår nya ligafunktion kan ni som spelare omboka era matcher själv om ni skulle bli sjuka eller få förhinder. ALLA ersättningstider kommer ligga på lördagar hela dagen samt söndagar 13-16. Detta innebär att alla matcher som behöver bokas om av olika anledningar får ni boka om men endast till ovan dagar och tider. INGA ombokningar på telefon eller mail utan det är endast dessa tider som gäller.

 

  • Alla lag kommer också utöver ligaspelet automatiskt vara med i Stege. Mer förklaring till den nedan.

 

Studio 3PAC

Vi kommer varje vecka att han en livestreamad studio 3PAC där vi går igenom veckan som varit. Vi kommer varje vecka att välja en match som livestreamas på någon av våra banor med kameror (svenskfastighetsförmedling & Remember me). Med våra nya kameror kan vi sedan analysera matchen med de nya analysverktyget som finns från Gamecam. Vi kommer bjuda in gästar till studion, allt i från spelare till våra tränare. Vi kommer naturligtvis fråga alla om det är okej att livestreama matchen som valts ut.

 

Stegen

Alla lag kommer läggas in i en lång stege ni som var med i sommarstegen för 2 år sen vet hur denna fungerar.

Alla lag kommer läggas in i den ordningen enligt divisionstillhörighet och sedan kommer man att ha möjlighet att utmana något lag i stegen max 5 steg upp när som helst vilken dag som helst.

Man har 1v på sig att spela matchen från utmaningen har skett. Vill man inte godta utmaningen är det helt okej, vi tvingar ingen att spela  utan då tackar man bara nej men då tar det laget som utmanat er automatiskt över er plats i stegen.

I stegen kommer också nya lag att kunna anmäla sig som inte kommit med eller varit för sent ute för att anmäla sig till pågående ligaomgång. På så sätt har man också möjlighet att spela sig upp och hamna i den divisionstillhörighet man förtjänar när man väl kliver in i ett ligaspel.

Det kan också vara en rolig möjlighet att testa på. Vi gör denna stege för att ge er som spelare fler möjligheter till att hitta nya padelmotståndare och är det så att ni som lag inte känner för att vara med så får man självklart hoppa av eller så tackar man bara nej till utmaningarna.

INGA tvång att spela utan bara möjligheter.

 

Som ni läser så har vi massor med saker på gång för att göra vårt seriespel ännu attraktivare. Vi hoppas ni är lika taggade för 2022 som vi är, det här ska bli riktigt kul!

Fasta Speldagar

Öppen klass

Div 1 Ons : 20:30

Div 2 Ö & V : Onsdagar 19:00 & 20:30

Div 3 Ö & V : Måndagar 20:30

Div 4 Ö & V : Onsdagar 17:30 & 19:00

Div 5 Ö & V : Tisdagar 20:30

Div 6 Ö & V : Söndagar 17:30 & 19:00

DAM

Div 1 : Måndagar 17:30 & 19:00

Div 2: Måndagar 17:30 & 19:00

Div 3 : Söndagar 17:30 & 19:00

Alla matcher som behövs ändras tid så kommer det ligga ersättningstider direkt i bokningssystemet som ni kan använda. Dessa ersättningstider kommer att ligga hela lördagen samt söndag 13-17:30. Inga ombokningar via telefon utan det är dessa ersättningstider som kan användas.

Anmälan

Anmäl ert lag här 

Välkomna alla gamla och nya lag till Trollhättan Padel League 2.0, VAMOS!!