Ha kul tillsammans!

Vill ni hitta på något roligt med företaget? Eller kanske anordna ett avslappnat kundevent?

Padel är ett socialt spel med många skratt som dessutom är väldigt lätt att lära sig. Det passar alla! 

I vår sportsimulator kan ni utmana varann på en trekamp eller femkamp, välj mellan 40 olika grenar bl a skytte, fotbollsstraffar och golf.

I vår golfsimulator kan ni gå 18 hål eller tävla i olika utmaningar, allt från Closest to pin till Longest drive. Perfekt för ett kundmöte!

Kombinera med en lunch från Saltes eller en fräsch sallad från Nova Mat & Möten, vi har också en loungehörna och ett nybyggt konferensrum med bildskärm och whiteboard om ni vill sitta mer ostört.

Vill ni avsluta på stan har vi ett paket med vår partner O´Learys 🙂

Vi anpassar upplägget efter Era önskemål om Ert evenemang.

Varmt Välkomna!

Vi tar hand om er från start till mål!

Vi går igenom grunder och regler och kan även lägga upp en liten tävling för de som har den ådran 🙂 Racket och bollar finns att hyra.

16 personer kan spela padel samtidigt. Är ni fler har vi en sportsimulator med trekamp, golfsimulator, pingisbord, en loungehörna och ett konferensrum i anslutning till banorna där de som vilar kan umgås och ha trevligt. Vi kan även erbjuda den nya populära aktiviteten Activequiz som blivit en riktig succé!

Vill ni ta er ner till centrala Trollhättan efteråt är ni där på en tio minuters promenad.

Självklart finns det omklädningsrum med dusch för damer respektive herrar och hela centret är tillgänglighetsanpassat så att alla kan komma hit och ha roligt!

Trestad Padel och Aktivitetscenter är tillgänglighetsanpassat, alla ska kunna komma och ha roligt hos oss! Ramper och handikapptoalett med dusch plus extra mycket öppning vid ingångarna till padelbanorna gör det enklare för rörelsehindrade att delta i våra aktiviteter.