Event för alla!

Vi formar Ert event efter Era önskemål och tar hand om er från start till mål. Ni slappnar av och har kul! 🙂

Vi arrangerar företagsevenemang, konferenser, kundevent, turneringar, frukost- och lunchpadel, barnkalas och svensexor / möhippor. Alla event kan kombineras med en avslutning på stan, varför inte hos vår partner O´Learys?

I vår loungehörna och nybyggda konferensrum kan ni umgås under och efter ert event. Vill ni ha något att äta på plats kan vi beställa fräscha sallader från vår partner Nova Mat och Möten.

Maila oss på info@3pac.se för mera information och bokning.

Vi har 4 multifunktionsbanor där ni kan spela padel, 3-mannafotboll (cageball) eller spökboll. Vi har också en Golf/Sportsimulator och ett bordtennisbord.

Banorna bokar ni enkelt via vårt bokningssystem Matchi.se eller tel 0520-211 288. Systemet i 3PAC är kodstyrt vilket gör att ni kan spela 05-24 varje dag, även när receptionen inte är bemannad.

I receptionen kan ni kan hyra eller köpa racket och bollar. Här hittar ni också dricka, kaffe, powerbars med mera. Vi har också en varuautomat där ni kan hyra racket/bollar när vi är obemannade. Välkomna!

.

Självklart finns det omklädningsrum med dusch för damer respektive herrar och hela centret är tillgänglighetsanpassat så att alla kan komma hit och ha roligt!
Trestad Padel och Aktivitetscenter är tillgänglighetsanpassat. När vi satte upp verksamheten var det en självklarhet för oss att så många som möjligt ska kunna komma och ha roligt hos oss. 3PAC är tillgänglighetsanpassat med ramper och handikapptoalett med dusch, det finns extra mycket öppning vid ingångarna till padelbanorna så det är lätt för rörelsehindrade att ta sig in på banorna.